RESERVA D’ESPAIS

Busques un espai per fer actes, reunions d’equip, jornades o celebracions?

Vine al Hub Social, un espai polivalent, modern, cèntric i amb preus especials per iniciatives socials

TROBA EL TEU ESPAI

Descarrega’t el catàleg del Hub Social

Reserva el teu espai

FAQs

Dubtes habituals, recursos tècnics, etc

Una sala de gran capacitat per als teus actes

Un espai de 228 m², ubicat a la planta baixa i amb accés al pati. Disposa de cadires i taules mòbils, i accés a cuina per al càtering.
Les parets són plegables i insonoritzades, i permeten dividir l’espai en subsales.
Equipada amb canons projectors 4K, pantalles, sala tècnica de so, sala per a intèrprets i possibilitat de posar tarima.

Necessites fer un esdeveniment per a 110 persones?

Una sala de 120 m² situada a la planta baixa i amb llum natural. Ideal per formacions a grups grans, rodes de premsa, presentacions de llibres o un petit plató.
La sala està completament equipada amb cadires i taules mòbils, possibilitat de tarima, un canó projector amb 4K i pantalla i pissarres a les parets. També disposa de sala tècnica de so amb rack per a premsa, sala per a intèrprets i les parets de la sala són insonoritzades.

Busques un espai tranquil i lluminós?

Una sala per a 45 persones situada a la planta baixa amb llum natural i oberta al pati exterior. Ideal per a jornades o sessions de treball llargues i que necessiten un espai que connecti amb un pati obert on fer una pausa i/o oferir càtering.
Disposa de cadires i taules mòbils, un canó projector amb 4K i pantalla i pissarres a les parets. També disposa d’equip mòbil de so i les parets de la sala són insonoritzades.

Busques un espai tranquil i lluminós?

Una sala per a 30 persones situada a la planta baixa amb llum natural. Ideal per a juntes, seminaris o sessions de treball llargues, privades i amb accés a cuina.
Disposa de cadires i taules mòbils, un canó projector amb 4K i pantalla i pissarres a les parets. També disposa d’equip mòbil de so i les parets de la sala són insonoritzades.

Ideal per a reunions llargues

Una sala de reunions per a 20 persones, situada a la primera planta i en un espai reservat autosuficient.
Equipada amb pantalla gran de televisió, equipament d’alta qualitat per a videoconferències (4k), cadires ergonòmiques i un espai d’office propi per fer una pausa.

Un espai per a activitats de mitjà format

Una sala de reunions per a 12 persones, situada a la tercera planta i en un espai reservat autosuficient.
Equipada amb pantalla gran de televisió, equipament d’alta qualitat per a videoconferències (4k) i un espai d’office propi per fer una pausa.